3 gode lydbøger til kvinder i 2021

lydbøger er et voksende fænomen og det er ikke så mærkelig at brugen af dem er steget drastisk, når man ser på alle fordelen ved dem. Det er uden tvivl rart at føle en rigtig bog i mellem hænderne, den særlige duft og det fysiske ved at bladre igennem historien, men det er lidt svært at tage den halve bogreol med sig på farten eller på ferien.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad fordelene er ved lydbøger, samt få et indblik i, 3 gode lydbøger til kvinder i 2021.

Fordelene ved lydbøger

En lydbog kan du have med alle vegne og du kan tilmed lytte til den, selv i de situationer, hvor du normalt ikke ville kunne læse en fysisk bog. Du kan benytte dig af lydbøger både på jobbet og i fitnesscentret, ja du kan endda opleve historien udfolde sig, i mens du er på farten.

Som barn fandtes der ikke noget bedre, end de godnathistorier, som mor og far læste højt.

Nu kan du få nogenlunde samme oplevelse som voksen, du kan få lov til at lade fantasien lege frit, lytte til ordene og leve dig ind i historien uden at snuble over et ord eller på anden vis blive afbrudt. Den sidste, men nok også en af de bedste fordele er at du kan få gratis prøveperiode på lydbøger og endda få en lydbog gratis.

Gode lydbøger i 2021

Lige så individuelle bøgerne er, lige så individuel er de som læser dem. Det kan derfor godt være svært, at samle en så kort liste over gode lydbøger, men her prøves der alligevel.

Den første lydbog, er en selvudviklingsbog ved navn: 12 regler for livet. Denne bog er skrevet af Jordan B. Petersen, han har længe været anerkendt inden for den akademiske verden.

Han prøver via denne lydbog, at videregive alle de informationer, som er relevante for moderne mennesker.

Krimier er yderst populære, hvilket også har ført til genren true crime og i den anden lydbog der vil blive nævnt i denne artikel kan du læse mere om, en af Danmarks mest rystende drabssager. Lydbogen hedder: Sygeplejersken og er skrevet af Christian Corfixen.

Hvis du interesserer dig for true crime, er denne lydbog værd at lytte til. Sidst, men ikke mindst er det værd at nævne Harry Potter-serien, denne serie blev skrevet og skabt af J. K. Rowling, som var enlig mor og ramte sin åre af succes, med disse fantastiske historier.