Amager, Københavns Manhattan

Amager er Danmarks mest tætbefolkede ø, og det er der en grund til. Amager er kendt for sin skønne natur, herunder amagerstrandpark og Amager fælled. Amager er yderst populær om sommeren, hvor mange mennesker samles til bad og sol på Bryggen. Her mødes mennesker i alle aldre, hvor de samles om godt vejr, gril, gode minder og en frisk dukkert i havnebadet.

Derfor er Amager populært

Du kan altid finde på noget at lave på Amager. Amager huser Royal Arena, hvor du kan finde billetter til koncerter med nogle af de mest kendte musikere i verden. Ligeledes findes Danmarks Radio, hvor både TV og lyd produceres hver dag. Og hvis du trænger til en tur på ski, så finder du også Bjarke Ingels, CopenHill, som er en skibakke uden sne, på Amager. Og for de små er en tur på den Blå Planet ikke en dårlig idé. Amager er i hastig vækst, og et meget populært sted at bo. Særligt Amager vest, er steget i væskt, både relativt og indbyggermæssigt.

Tæt på både by og natur

Amager ligger både tæt på byen, men også tæt på naturen. Derfor får du det bedste af to verdener, når du besøger Amager. Hvis du derimod er mere til sol og strand, så skal du ikke snyde dig selv for at tage en tur til amagerstrandpark. Her kan du ikke blot sole dig, men også dyrke diverse aktiviteter. Cykling, løb, minigolf og skating er bare nogle af de ting, du kan foretage dig på det store areal, som amagerstrandpark er. På Amager fælled kan du få naturskønne oplevelser, hvor alt fra dyreliv til søer og enge kan opleves. Amager fælled har siden 1990 været et fredet område, så her kan du undgå storbyens larm. Men Amager ligger også kun et stenkast væk fra indre by, hvor der summer af byliv og glade dage.

Til dig der elsker Amager

Vilakulas Amager plakat er en plakat til dig, der elsker Amager. På plakaten er alt det bedste fra Amager samlet på ét sted, hvor alt fra Bella Sky til Bryggen havnebad er illustreret. Plakaten har et roligt udtryk, og bidrager til den populære skandinaviske stil. Plakaten kan fås i størrelsen 30×40 cm og 50×70 cm. På Vilakulas hjemmeside kan du også få inspiration til, hvor plakaten skal hænge. Over sofaen i stuen, over kommoden eller på væggen i entréen. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos Vilakula kan du også købe lige den ramme, der passer bedst til dit hjem. Rammerne fås i sort, hvid og egetræsfarvet, og passer derfor til alle slags hjem, og vil helt sikkert også passe til dit.