Anbefaling af en god psykolog i Lyngby

Går du også og leder efter en dygtig psykolog i Lyngby? Så behøves du ikke at lede mig længere. I hvert fald ikke ifølge min anbefaling. Jeg har nemlig fundet en fantastisk psykolog, og derfor mener jeg også, at han fortjener en helt personlig anbefaling.

Gå til psykolog med stress

Det kan være nemt at blive stresset i det præstationssamfund, vi lever i, i Danmark. Når man virkelig bliver ramt af stress, så kan det faktisk betyde, at man slet ikke er i stand til at præstere længere. Stress kommer, når man er blevet for presset.

Alt kan synes uoverskueligt, og det kan være svært bare at komme ud af sengen om morgenen. Det paradoksale er, at man også ofte føler, at man ikke har tid til at være stresset, men når man bliver stresset, så er det kroppen måde at fortælle os på, at vi skal tage den med ro.

Gå til psykolog med angst

Der findes en række forskellige typer af angst. Man kan f.eks. opleve panikangst, hvor man i korte intense perioder har svært ved at trække vejret. Man kan også have udfordringer med sociale situationer og derfor have socialangst.

Gå til psykolog med PTSD og traumer

Det kan også være, du har oplevet noget i dit liv, der gør, at du oplever udfordringer med PTSD og traumer. Så kan det også være fornuftigt at kontakte en psykolog. Hvis du mangler en god psykolog i Lyngby, så se f.eks. en psykolog i Lyngby her