Den perfekte kjole

Kjoler bliver et større og større hit. Det er nemt og behageligt at have på, men kan også styles på mange forskellige måder. Og så findes der altså også bare et kæmpe udvalg til enhver smag. Så hvilken kjole er det lige der passer bedst til dig?

 

Anledning

Først skal du se på, hvilken anledning du skal bruge kjolen til? Skal der være en hverdagskjole? Eller er det den lange kjole du skal bruge som gæst til et bryllup?

Det er også vigtigt at vide, hvad du føler dig tilpas i. Engang sagde man, at en bestemt type figur burde gå i en bestem type kjole – men sådan er det ikke i dag. I dag ser man meget, at moden i hverdagene er oversize og løse kjoler, som passer til alle former. Særligt er det også en trend, med blomstret kjoler. Hos husethvs.dk finder du et kæmpe udvalg af de fineste kjoler til hverdags bruget. De byder på mange forskellige brands, som Only, Pieces, Vila, Selected Femme og My Essential Wardrobe. Vil du gå efter en kjole der trender i slut 2021 / start 2022? Så anbefaler vi at du vælger en kjole i enten orange, grøn, blå eller pink. Disse farver bliver kendetegn for moden i denne periode og efter du mode, så kommer du ikke til at undgå dem.

 

Står du og mangler kjolen til bryllupsfesten? En lang kjole er klassisk til et bryllup, men hvis du føler dig mere tilpas i en kortere kjole skal du ikke lade dig begrænse. Style din korte kjole med elegante smykker, flotte (og gerne farverige!) stiletter og en smuk frisure. Så kan du bære hvilken som helst kjole. Overvej dog hvilken tidspunkt på året som festen holdes. Det er måske ikke sjovt at have en kort kjole på til en december bryllup.