Er Nextory en god app til lydbøger?

Der findes mange gode apps på lydbogsmarkedet. Nextory er en af disse, som bl.a. blev omtalt i den populære podcast “Her Går Det Godt” med Peter Falktoft og Esben Bjerre. Nextory er en ret moderne app, der indeholder en masse forskellige bøger, features og abonnementsmuligheder, så du kan finde lige præcis det Nextory abonnement, der passer dig.

Nedenfor, vil vi kigge lidt på netop de tre kategorier.

Abonnement

Nextory tilbyder tre forskellige kategorier af abonnementer; Sølv, Guld, og Familie.

Sølvabonnementet koster 99 kr. om måneden. Her kan man  lytte til lydbøger og læse e-bøger en person ad gangen, samt udnytte alle Nextorys andre features.  I sølvabonnementet kan man dog opleve 6 måneders ventetid på adgang til de nyeste bøger på Nextorys platform.

Guldabonnementet koster 129 kr. om måneden. Man kan stadig lytte en person ad gangen og udnytte alle features. Den egentlige forskel mellem guld og sølv er, at man ikke skal vente på at kunne lytte til de nyeste bøger.

I familieabonnmenterne kan man vælge mellem Familie 2, 3, eller 4, de koster henholdsvis 159, 189, og 219 kr. om måneden. Forskellen mellem dem er, hvor mange bruger, man kan lytte ad gangen. Så hvor sølv- og guldabonnenter kun kan lytte en ad gangen, kan man med Familie 4 f.eks. lytte 4 ad gangen. Derudover, har man ligesom med guldabonnement, ingen ventetid på adgang til de nyeste bøger.

Fælles for alle typer abonnementer er, at man kan få en 30 dages gratis prøveperiode, og man kan lytte ubegrænset til alle de bøger man vil.

Bøger

Nextory har allerede over 300.000 bøger, som man læse eller lytte til. Det må siges at være et godt udvalg og er en af de ting, der er med til at gøre Nextory til en god app til lydbøger. Der tilføjes løbende helt nye bøger til platformen, som man afhængigt af abonnement, som nævnt ovenfor, kan lytte til med det samme. Samtidig er der også populære klassikere som Harry Potter og Ringenes Herre. Så uanset om du leder efter en Harry Potter lydbog eller den nyeste selvbiografi, så vil du kunne finde den på Nextory.

Features

De fleste lydbogsapps indeholder en form for bogsamling, hvor du kan finde gemte bøger, og mulighed for at lytte offline. Disse features har Nextory også, samt flere lækre oveni.

Bogudfordringen gør det muligt for dig at sætte et mål for din læsning, mens du med ens læsedagbog kan holde øje med, hvor meget man får læst /hørt pr. dag, hvilke genrer, forfattere, og hvor mange bøger man får læst.

Søvnfunktionen giver dig mulighed for at lytte før sengetid og sætte en timer på, hvor længe afspilningen skal fortsætte.

 

Alt i alt er Nextory en rigtig god app til lydbøger med et abonnement til enhver situation, et væld af bøger og genre, og en masse spændende features.