Festlige isterninger: Har I nogle idéer?

Hej til alle mine søde læsere! Denne gang har jeg ikke så mange inputs, men jeg vil i stedet bede jer om lidt hjælp! Jeg har en fest i kalenderen, som kun kommer og nærmere. Som I nok kan gætte og kender fra eget liv, så er der en million ting at gøre, inden man er klar til at gæsterne kommer og nyder aftenen. Mange ting har jeg allerede styr på. Men her forleden ramte det mig …

Hvad skal jeg gøre med isterninger?! Det virker måske som et lille problem, og det er muligvis også derfor, at jeg først er kommet i tanke om det nu, her et par inden min fest. Men jeg får altså 30 gæster, og de skal have en cocktail (eller +10). Jeg har simpelthen ikke tænkt over, at der selvfølgelig skal være isterninger til den slags. Hvem gider at drikke en varm en cocktail?

Så kære læsere, jeg håber, at I kan komme med et par fifs til, hvad jeg kan gøre med det kølige problem. Ellers så ved jeg snart ikke, hvad jeg skal gøre … Det bliver da en katastrofe, hvis mine gæster ikke kan få sig en kold cocktail i løbet af aftenen.

 

Det har jeg selv gjort med isterninger

Det er selvfølgelig ikke fordi, at det her med isterninger er et nyt fænomen for mig. Selvfølgelig har jeg ofte et par poser med knust is eller et par cube isterninger i fryseren. Men det er jo ikke helt dét, der er tale om her.

Så min erfaring med store mængder is er simpelthen minimale. Måske der er nogle af jer, der kan hjælpe mig med at finde en løsning, som ikke inkluderer, at jeg skal investere i en ny kummefryser. Det bliver alligevel i overkanten til en enkelt fest.

 

Burde jeg købe isterninger?

Jeg har læst hos andre kvindelige bloggere, at de har købt sig til isterninger, når de skulle holde en fest. Er der nogen af jer, der har erfaring med dette?

Jeg har ikke undersøgt det ret meget, men umiddelbart virker det ikke til, at det behøver at være ret dyrt at købe sine isterninger og få dem leveret i en termotønde. Egentlig synes jeg, at det virker som en ret god løsning. Så slipper jeg nemlig for at skulle fylde mine fryser med isterningeposer. Det bliver simpelthen for stort et arbejde for mig.

Derudover skal jeg ikke sørge for at kæmpe isterninger ud af poserne. Det kender I nok alt til – det bliver hurtigt et makværk! Det er bestemt heller ikke det mest effektive, og jeg vil gerne kunne tilbyde mine gæster en cocktail eller sodavand ret hurtigt. Der er da ikke noget værre end at skulle vente på sine drikkevarer, når er tørstig eller bare gerne vil danse videre til festen.