Guide – det skal du vide om Novo nordisk aktien og Tesla aktien

Der findes mange, forskellige aktier på markedet – herunder eksempelvis Novo nordisk aktien og Tesla aktien. Vil du have en masse viden om de forskellige aktier? Så læs med herunder, hvor du får en guide med alt den viden, du skal bruge om Novo nordisk aktien og Tesla aktien.

Er Novo nordisk aktien en god aktie?

novo Nordisk aktie er i skrivende stund en god aktie, der fortsat giver stor vækst. Grunden til at novo Nordisk aktie er en god aktie, er at deres medicin og produkter generelt er en succes blandt forbrugere. I starten af år 2022 lancerede Novo Nordisk deres nye vægttabsmedicin, der allerede har haft stor succes på markedet.

Succesprodukter og lancerede er en af de største grunde til, at en aktie har fremgang på aktiemarkedet. Ifølge eksperter vil Novo nordisk aktien stige mere og mere i løbet af 2022.

Er Tesla aktien en god aktie?

Der er absolut ingen tvivl om, at elbiler og grøn energi af fremtiden. Måske har du selv oplevet, at en Tesla elbil kommer susende forbi på både de danske og internationale veje. Bilmærket Tesla er et af de mest succesfulde firmaer i verden, og har derfor også enorm succes på aktiemarkedet. Der er dog delte meninger om, hvorvidt tesla aktie er en investering værd eller ej.

Nogle eksperter mener, at Tesla aktien er for usikker, mens andre mener, at den kun vil stige og stige de kommende år. Det er op til dig selv at vurdere, hvor vidt Tesla aktien er en god investeringsaktie eller ej.

Fordele og ulemper ved aktiemarkedet lige nu

Aktiemarkedet skød i vejret i 2021, og derfor forventer mange eksperter, at 2022 vil byde på det samme. Som investor kan du altså forvente positive aktieafkast – det er dog vigtigt, at du er opmærksom på aktiemarkedets udsving. Efter Coronakrisen skal man som investor især være opmærksom på medicinalindustrien.

Coronakrisen lagde aktiemarkedet fladt ned, og gjorde desuden, at man virksomheder, herunder eksempelvis SAS, havde stort underskud i flere perioder ad gangen. I skrivende stund er både Tesla aktien og Novo Nordisk aktien i plus og er derfor en god investering.