Hundluftning skal være dejligt – altid

Sådan en rigtig kold efterårsdag, hvor mørket stadig har fat og støvregnen hænger tungt i luften. Den kalder ikke rigtigt på en gåtur med hunden. Men når man først er afsted, kan det i virkeligheden være det lækreste. Når bare du er klædt rigtigt på, findes der ikke dårligt vejr.

 

Mere eller mindre ubevidst bruger jeg morgenerne til at samle tankerne og planlægge dagen. For mig er det god måde at få struktur i dagen. Og når det så samtidigt gør at hunden ikke er helt tombola hele dagen, er det en ekstra win. Så jeg nyder det virkelig. Forstå mig ret – jeg nyder ikke at træde ud af døren. Selvfølgelig vil jeg hellere ligge under dynen. Men jeg nyder det den giver mig bagefter.

 

Èn af de vigtigste ting, er at jeg ikke fryser. Når jeg fryser, tænker jeg ikke på andet end at komme hjem. Men når alt er godt og jeg har nok tøj på, så får jeg ro til bare at traske videre. Derfor er mit mest dyrbare eje nu også blevet en Global funk Jazmine flyverdragt. Jeg har før haft en almindelig, som var super når det var koldt. Men i den nye udgave er den vandafvisende, hvilket er en gave, når det jo er Danmark vi er i.

 

Varme de rigtige steder

Det er ikke hokus pokus, eller noget jeg selv har fundet på. Men har du varme fødder, tør krop og varmt hoved, er du ret godt kørende. For mig er varme fødder lig med tørre fødder. Derfor har jeg, når vejret ikke arter sig, et par lave Angulus damegummistøvler på, sammen med flyverdragt og en hue. Det kan næsten ikke undgås at få våde fødder i et par sneakers om efteråret og om vinteren. Og der skal bare så lidt til, før jeg har kolde fødder.

 

Regner det må hætten fra dragten i brug. Hellere for tidligt end for sent. Der er ikke noget værre end en tung fugtig hue. Selvom man ikke våd, så føles det bare så irriterende, når den pludselig vejer det dobbelte.

 

Så skal du have det bedste ud af dagen, så er det bare afsted. Uanset om du har hund eller ej, kan jeg love dig, at den halve time er super godt givet ud. Man får tømt hovedet og man sover helt fantastisk om aftenen. Det er næsten bedre jo dårligere vejret er.