Hvorfor har vi brug for klovne?

Klovne kan noget helt særligt. De er skøre og sjove og skønne, men det er mere end det. Man kan betro sig til en klovn på samme måde som man kan til en trofast dyreven. For de har sat sig udenfor normerne, og der er ikke noget, der er for mærkeligt eller forbudt at sige. De er der på en helt anden måde. Det er det bedste ved klovnen.

Ballonerne er gode som samtaleemne

En ballonklovn er en form for klovne, der specialiserer sig i ballondyr. De skaber en god og fin aktivitet for både voksne og børn. De sjove ballondyr former en ballonklovn ved at puste balloner op, som han herefter former. De kan derefter bruges som legetøj, og det er imponerende, hvor mange dyr der kan fremstilles på denne måde.

En ballonklovn hører især til den type af klovne, der udfører noget underholdning. De kan være mindre i interaktion med beskueren. Men det kan også være med til at bryde isen, at en ballonklovn laver ballondyr. Ballondyret kan være et samtaleobjekt, og noget som tilskueren kan grine af.

Latter er sundt og godt for kroppen

Man kan hyre en ballonklovn til alle mulige aktiviteter. Både børnefødselsdage, firmaarrangementer og andre store begivenheder kan have gavn af en ballonklovn.

Det er altid en god idé at sørge for noget god underholdning til sådan en dag, sådan så alle kan mødes i latter. Det styrker fællesskabet, og det gør gæsterne glade. De glade gæster kan sikkert huske din begivenhed som noget helt særligt, og på den måde har i alle fået nogle oplevelser, der ikke bliver glemt.

Men også på hospitalerne gør klovnen et vigtigt stykke arbejde

På hospitalet er der særlige klovne, det kan også være en ballonklovn. De kaldes hospitalsklovne, og de sørger for det gode humør på hospitalerne, så de stakkels syge patienter får det bedre. Det gode humør gør en hurtigere rask.

Det er især børn, der har glæde af det. De kan også sige nogle ting til klovnen, som klovnen kan få vendt til noget humoristisk. Det at le af det svære, kan gøre det nemmere at forholde sig til. På den måde er latteren healende både kropsligt og psykisk. Det er nemlig en ballonklovn, der kan få en til at se det fjollede i de allermest alvorlige og svære ting.