Jeans, bukser og chinos i mange varianter

Jeans er et af de mest populære stykker dametøj, der findes. Alle kender jeans, og de findes i rigtig mange varianter. Der er jeans i alle stilarter og farver. Det er et stykke tøj, som man altid kan købe nyt af, fordi der hele tiden kommer nye varianter til. De fleste har nok et par jeans i deres garderobe. Men hvis ikke det er tilfældet, så kan det være en god idé at investere i nogle. Her får du en lille gennemgang af de forskellige typer jeans, der findes på markedet.

 

Chinos

Chinos er en type bukser, der ligner jeans, men som ikke er lavet af det samme materiale. Chinos er lavet af kunstfiber eller bomuldsblend. De fleste chinos er grønne eller blå i farven og har et flot mønster på sig. Chinos kan bruges til mange forskellige lejligheder. De passer godt til sporty tøj og også til mere formelt tøj. cero magic fit regular chinos findes i mange forskellige stilarter og med forskellige mærker.

 

Regular jeans

Regular jeans er jeans lavet af det samme materiale som almindelige jeans. Regular jeans findes i mange forskellige stilarter og farver. Der er mulighed for at finde regular jeans med et flot mønster eller uden det. Regular jeans kan bruges til mange lejligheder. De passer godt til både sporty begivenheder og mere formelle begivenheder.

 

Skinny jeans

Skinny jeans er jeans, der er tætsiddende og som sidder helt tæt på benene. Det er en type jeans, der er meget populær og som findes i mange forskellige udgaver. Der findes skinny jeans med mange forskellige mønstre og farver. Disse jeans kan bruges til mange forskellige lejligheder.

 

Trumpet bukser

Den sidste type bukser, vi vil kigge på i denne artikel, er trumpet bukser. Trumpet bukser er bukser, der sidder tæt på benene, men som går ud i en vidde ovenover anklerne, eller nederst på buksen (hvorfor navnet trumpet kommer fra, da det ligner en trumpet). Trumpet bukser er meget elegante og er perfekte til de mere formelle begivenheder. Der findes også trumpet bukser i mange forskellige farver og mønstre.

 

Hvad skal du vælge?

Det er ikke altid lige nemt at vælge, hvilken type bukser man skal købe. Men hvis man skal købe bukser til en formel begivenhed, som kan være brylluppet, så skal man vælge trumpet bukser eller chinos. Hvis man skal købe bukser til sin hverdag, så kan man vælge ud fra, hvad man har mest lyst til. Hvis man vil have bukser, der sidder mere tæt på kroppen, så skal man vælge skinny jeans. Hvis man vil have bukser, der er mere slidstærke, så skal man vælge regular jeans.