Jeg elsker virkelig vores fotobog

For godt et års tid siden fandt jeg mit gamle digitalkamera og med det samme ønskede jeg at have dem samlet i en bog eller et hæfte. Derfor gik jeg ind på www.fotobog.nu og bestilte en fotobog til mine mange billeder, og jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at vi traf den beslutning herhjemme.

Jeg har mange gange siden mit køb siddet ved vinduet og bare kigget på de mange stunder der ligger i bogen. De mange minder fra somre da vi var yngre, men også andre familiebegivenheder som den første jul sammen med manden, lidt sjov og spas der viser hvem vi er. Fotobogen indeholder så mange forskellige ting, men ingen ting virker malplaceret. Det fungerer bare.

Det er skønt at kigge tilbage

Jeg tror det bedste ved at have fotobogen, er at man ikke behøver at sidde alene. Man kan sagtens sidde sammen med sin partner en stille aften med noget musik i baggrunden, putte og kigge billeder sammen og snakke om de gamle dage. Det er faktisk rigtigt hyggeligt og mega afstressende at have sådanne stunder sammen.

Derudover er der noget rart ved at kunne kigge tilbage på de folk man har haft i sit liv, som man af forskellige grunde ikke længere har. Det kan være på grund af et skænderi som man har glemt hvad kom af, det kan bare være almindelig travlhed, også kan man lige tjekke op på om de har det godt, hvis man gider det.

Altid en meningsfuld ting

Der er noget meget meningsfyldt ved at kigge på alle de ting man har lavet. I de der kolde efterårsdage hvor det regner og er lidt småtrist, så er det super skønt at tage om sin fotobog og blive mindet om at de gode dage kommer igen. Man bliver både glad for de gode minder man har haft, mens man også mindes om at de gode tider kommer igen.

Jeg synes virkelig med alt det jeg har fået ud af min fotobog, at alle bør eje en. Med https://www.fotobog.nu/fotoboger kan man bestille en fotobog, som passer bedst efter ens smag, og det gør jo købet endnu bedre.