Lej en bartender for at fejre dig selv

Coronaepidemien har taget meget lykke ud af vores hverdag. I hvert fald ting, som vi normalt har forbundet med lykke. Men, nu er sommeren endelig på vej – og det betyder færre restriktioner og dermed flere og større muligheder for at fejre dig selv.

Der findes mange gode måder at fejre dig selv på. Dog er en rigtig god måde at gøre det på at holde en fest, hvor du fejrer dig selv og livet. Det kan være sammen med venner, veninder eller familie, som med al sandsynlighed også trænger til, at der sker noget nyt og festligt.

Hvad skal der til ved en god hjemmefest?

Det fantastiske ved hjemmefester er, at de ikke kræver særligt meget for at være festlige, hyggelige og generelt bare skønne. Herunder får du nogle tips til, hvordan du gør din fest nem, hyggelig og bare helt perfekt efter et efterår og en vinter med kedelige restriktioner og få for fester.

Lej en bartender

Hvorfor ofte har man lige sin egen bartender til at stå og lave drinks til gæsterne? Ideen med ”lej en bartender” er ikke helt dum, da det giver fest og farver – uanset om den bare står på venindehygge med 5 veninder eller en familiefest med 20-30 personer. Det er bare lækkert at kunne sætte sig til bords med farverige og velsmagende drinks. Derudover behøver du ikke selv stille an med diverse drikkevarer, da det er noget, bartenderen selv sørger for at tage med.

Så skal du blot sørge for at hygge dig, og at dine gæster har det godt. Nemmere bliver det ikke at holde fest.

Lækker og sommerlig mad

Jordbærsalat, tapas, miniburgere, honningmelon på pinde, stegte bønner med bacon. Der er mange og læke muligheder at vælge mellem, når det kommer til en hjemmefest med sommerlige toner. E du heldig at have varmen med dig, skal der ofte ikke så meget mad til for at få glade gæster. Tapas er derfor en oplagt mulighed, som kan sammensættes med lækre salater og brød. Skal det være coronavenligt, kan det alt sammen anrettes på tallerkener til gæsterne – helt uden at hyggen går af det.

Lyskæder og lys

Når der inviteres til hjemmefest med egen bartender og det hele, må du selvfølgelig ikke gå ned på hyggen. Du kan derfor med fordel give den fuld smæk på lyskæder og lys, så det på alle måder bliver en god fest med skønne vibes. Særligt hvis du holder den ude i haven, er det mere end hyggeligt med en masse lys.

Meget mere skal der ikke til for at holde en skøn fest til ære for dig – eller en anden anledning, som er oplagt at fejre med bravour.