Mandagens farverige projekt:

Jeg har længe gået og tænkt over at lave lidt om på vores foto væg i stuen. Med inspiration fra et par design magasiner fandt jeg frem til www.plakatbyen.dk der havde lige det jeg var på udkig efter.

 

Som I jo ved kommer min mand Mads fra Horsens og jeg selv kommer fra Greve og nu har vi så fundet lykken her i vores lækre murermestervilla i Odense.

 

Så jeg har bestilt 3 by plakater – en fra hver af de 3 byer som vi føler os forbundet til. De fås i de lækreste trendy farver der bare passer perfekt til vores nye sofa og den øvrige indretning i stuen. Plakater skaber virkelig hurtigt en stemning der kan ændre et helt rum.

 

Efter at have hentet min ordre i pakkeshoppen var det bare hjem og lege med opsætningen. Kvaliteten på plakaterne overraskede mig positivt og da jeg havde fundet ud af hvordan den nye opsætning og mix af nyt og gammelt skulle hænge så var det bare at finde hammer og søm frem og få hængt op.

 

Mads syntes også at det var blevet ret fint. Han går jo ikke så meget op i indretning, men efter jeg er begyndt at indrette i den mere nordiske stil med naturmaterialer og afstemte farver, så er han faktisk begyndt at komme med positive kommentarer

 

Mødregruppen på besøg:

 

Fredag havde jeg så mødregruppen på besøg og de var lige ved at besvime over de nye plakater. Marianne kom straks med idéen om at bruge plakater til julegaver til hele familien. Der er jo altid ham Onkel Frands der er så svær at finde på noget til og nu havde hun den helt perfekte gaveide til ham.

 

Ulla ville også have en plakat. Hun har siden hun blev født boet 5 forskellige steder i Odense og kunne se at det var smart med den plakat at kunne sætte mærker på alle de steder hun havde boet.

 

De små skal da også have en plakat på deres værelse, men det må være et projekt til en anden dag….

 

Åh svigermor:

 

Svigermor blev også helt vild med det nye look i stuen. Hun kommer jo oprindeligt fra Hobro og det har hun altid været ret stolt af. Hun taler om at det er der vikingerne bor og hun har hevet os og ungerne med til Fyrkat adskillige gange.

 

Så mon ikke hun skal have en Hobro plakat i julegave ?

Og så kan svigerfar få en plakat fra Vejle hvor han er født. Mon ikke han bliver overrasket over at der ikke er nye sokker i pakken denne gang 😀