Min IT supporter i Roskilde reddede min eksamen

Eksamen, man vil bare være helt klar, og man vil bare gør det så godt man kan. Alt er gjort klar, og man er klar til at skrive sin eksamensopgave. Det går godt, man får skrevet en god tekst og lavet en perfekt analyse. Det hele kører og man mangler kun lige bilagene, så er den klar til at blive sendt. Man er fuld af overskud og går ud for at hente noget at drikke. Da man kommer tilbage er skærmen gået i sort. Man prøver at tænde for computeren igen, men den tænder ikke.

Panisk, sætter man strømstikket i computeren og der kommer nu noget frem på skærmen; “Der skete en fejl. Din computer genstartes”. Godt nok, så er computeren ikke død, men huske jeg at gemme? NEJ! Computeren genstarter og man ser at eksamensopgaven er væk. Der er kun 3 timer til den skal afleveres, så man kan umuligt nå at skrive den om.

Det må bare ikke ske, men det skete for mig.

Panik, eksamen og en opgave der er væk

Panisk søgte jeg overalt på min computer, men den var ikke at finde nogen steder. Nu var hele mit projekt ødelagt og væk. Mens jeg sad og blev mere og mere forvirret og vred, så kom jeg i tanke om min IT supporter i Roskilde, som jeg engang havde fået hjælp af. Jeg tænkte at det var mit eneste skud og mulighed for at få min opgave tilbage og redde min eksamen.

Jeg kontaktede via telefonen og fik fat i dem med det samme. Jeg forklarede problemet og mit tidspres, og de foreslog at de kiggede på det via fjernsupport. Fjernsupport er det nyeste inden for IT-hjælp. De koblede sig lynhurtigt på min computer, og bare efter 30 minutter, lavede de en gendannelse. Det betød at jeg pludselig kunne se alle mine gamle filer.

Jeg begyndte at lede og der var den. Min eksamensopgave var blevet gendannet! Bare 40 minutter efter jeg havde kontaktet It Support Roskilde, fik de gendannet min opgave.

Aldrig havde jeg troet at det ville gå så hurtigt, nu havde jeg stadig over 2 timer til at lave det sidste på opgaven.

Jeg fik afleveret og karakteren blev god, takket være den hurtige hjælp.