Sådan får du det drømmebryllup, som du hele livet har drømt om!

Endelig kan vi vinke helt farvel til de coronarestriktioner, som vi i halvandet år har været underlagt. Ikke flere forsamlingsforbud, ikke flere restriktioner på kram og ikke flere dage alene hjemme, fordi vi ikke må se og være sammen med vores venner.

Du har nu endelig mulighed for at planlægge og holde det bryllup, som du hele livet har drømt om!

 

Hvordan skal drømmebrylluppet være?

Corona har helt sikkert sat en stopper for nogle drømme – især for mange kvinder, som typisk har drømt om, hvordan deres bryllup skal være, hele deres liv. Hvordan brylluppet skal være, hvor receptionen skal holdes, hvem der skal inviteres med og ikke mindst, hvordan brudekjolen skal se ud.

Men nu hvor coronarestriktionerne er væk, så er der endelig mulighed for at planlægge festen præcis, som du ønsker den skal være. Du behøver ikke at sørge for, at der er en meters mellemrum mellem dine gæster, og du behøver ikke at cutte nogen fra, fordi du overskrider et forsamlingsforbud.

Måske en håndsprit ved indgangen stadig er en god ide, men ellers er der bare frit slag for at planlægge brylluppet præcis, som du og din kommende mand ønsker det.

 

Et bryllup i skoven

Drømmer du om et bryllup i naturskønne omgivelser og vil du gerne holde dit bryllup i en skov i Nordjylland, så behøver du ikke at kigge længere end til Hobro.

Her ligger Hotel Amerika; et skønt hotel placeret midt i den gamle bøgeskov i Hobro. Området omkring hotellet er utroligt idyllisk med udsigt til store majestætiske bøgetræer, gamle egekrat, rislende vandløb og et væld af vandrestier, der fører dig direkte ned til Danmarks smukkeste fjord: Mariager Fjord.

Ønsker du et bryllup med overnatning i Nordjylland, så er Hotel Amerika det perfekte sted til din bryllupsreception. I disse idylliske og romantiske omgivelser, vil du helt sikkert få lige den dag, som du altid har drømt om.

 

Få den dag du drømmer om på Hotel Amerika

På Hotel Amerika er mulighederne for at holde lige præcis det bryllup, som du hele livet har drømt om, mange.

Det søde personale på Hotel Amerika står klar til at hjælpe dig med at planlægge lige præcis den dag, som du drømmer om, helt ned til mindste detalje.

Mulighederne er mange på Hotel Amerika. Hotellet kan både huse reception, fest og efterfølgende også sørge for, at du selv og dine gæster har en seng at sove i.

Bliv frygtelig lykkelig og hold drømmebrylluppet på Hotel Amerika!