Sådan får du glansfuldt hår på den naturlige måde

De fleste ønsker sig vel et smukt, langt og glansfuldt hår. Men det er dog ikke noget, som alle er født med men derimod noget som er svært at opnå.

Selvom alle ikke er født ens og måske ikke er født med de heldige gener til at få håret “foræret”, findes der dog ting som du kan gøre for at prøve at opnå et glansfuldt hår som kvinde.

Vi har fundet tips til tørt og kedeligt hår som måske kan hjælpe dig.

Sådan får du glansfuldt hår

For at få det smukke hår der ikke er trist og kedeligt, så skal du først vide hvad der absolut ikke gavner dit hår som kvinde.

Mange hårvask

Hvis du er typen der vasker dit hår ofte, skal du overveje om ikke denne praksis skal ændres. Når du bruger hyppig hårvask, udtørrer både hovedbunden, dit hår og der bliver dannet mere fedt.

Varme

Varme er ikke godt for dit hår, da varmen åbner cellerne og udtørrer dit hår. Det sker fordi at håret skal have en naturlig fugt. Men ved at blive udsat for meget varme, åbner hårets celler sig og fordamper hårets naturlige fugt.

Dit hår bliver udsat for varme ved mange varme bade, føntørring, brug af glattejern eller krøllejern, der ret ofte kører ved alt for høje temperaturer og ikke gavner håret. De elektriske hjælpemidler kan være svært at undvære. Her gælder det om at investerer i ordentlig kvalitet som et GHD glattejern, hårtørrer eller krøllejern.

Hvis du glatter dit hår ofte, kan du også overveje andre typer der er hurtigere og måske bedre for håret. Her kan nævnes damp glattejern, men også den nyere teknologi med glattebørster. Her kan med fordel tjekke kvalitet i en glattebørste test som på Glattejernet her.

Solens stråler

Du ved nok allerede at solens stråler kan være skadelige. Men ved du også, at hvis du køber en ordenligt og god solcreme til håret, kan man afhjælpe problemet.

Hvordan reparerer du håret, når du kender de skadelige ting?

Når du kender nogle af de skadelige ting for håret, er det nemmere at gå i gang med at reparerer og skabe det glansfulde smukke hår.

En god hårkur

En god hårkur der bruges minimum en gang om måneden, kan bringe både glød og liv tilbage i dit hår.

Det gode ved en hårkur er, at cellerne i dine hårstrå bliver lukket. Derved holder håret på den naturlige fugt, der er livsnødvendigt for at fjerne det matte og triste look. Du mindsker også elektriciteten i dit hår, hvilket også giver et bedre og smukkere hår.

Balsam

En god balsam virker udvendigt på dit hårs strå, og kan være god pleje. Balsam giver både fugt og pleje, hvis det vel og mærke er et ordentlig produkt.

Shampoo i god kvalitet er også vigtigt

Ligesom balsam, er en god shampoo også vigtig til at genopbygge dit hårs pragt. Her gælder det selvfølgelig også om at finde den bedste shampoo der passer til dit hår der kan være fint, krøllet, farvet m.m.

Olie til håret

En god olie til håret er med at skabe et blødt hår og give den naturlige glans.