på date

Sådan kan du få endnu bedre dates

Er du single – og mangler du inspiration til at få endnu flere gode dates? Så kan du læse med her. Indimellem kan det nemlig godt være svært at blive ved med at finde på gode datingideer. Måske er du typen, der ofte dater. Det kan være, at du er interesseret i kultur, mindeværdige oplevelser og dét at blive klogere på erfaringer. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du skaber den perfekte date.  

Find på nye aktiviteter 


Når du skal på date, kan det som udgangspunkt være demotiverende, hvis du ved, I skal mødes på en café og sidde og kigge hinanden dybt i øjnene. Det kan være trættende og en smule anstrengende i længden. Du er nemlig ikke på forhånd lovet, at der er kemi – og at samtalen bare flyder. Derfor kan det ofte være en god idé at planlægge en eller to aktiviteter. Det kan være alt lige fra en stille gåtur til museumsbesøg eller vinsmagning, eller den klassiske tur ind og se en god film i biffen. Mulighederne er mange – og derfor er det okay at beslutte dig ud fra egne ønsker og behov. Få flere ideer til dates her https://tidtilsex.dk.    
Hvis du for eksempel beslutter dig for, at I skal på vinsmagning, er der god mulighed for at lette stemningen allerede fra begyndelsen.