Tips til en printer til Instagram billederne

Mangler du også en god printer, som kan printe alle dine fine billeder fra Instagram? Så behøver du ikke lede længere, da du her i artiklen får nogle gode tips til, hvilken printer du skal vælge til dine fine Instagram billeder, som du sikkert har brugt lang tid på.

Forskellen på blæk og toner

Du har sikkert allerede søgt en del på internettet efter informationer omkring printere. Her er du sikkert stødt på både blæk- og tonerprintere. Men hvad er egentlig forskellen? Blæk er flydende, og toner er et pulver. Når du bruger en InkJet, sprøjter printeren små dråber blæk ned på papiret. I dette tilfælde dine smukke billeder fra Instagram. Laserprintere (altså den med lasertoner) arbejder på en helt anden måde. Ved denne type bliver papiret opvarmet. På den måde bindes tonerpulveret til papiret, som så sætter sig fast. Det er den simple og hurtige forklaring på, hvad forskellen er mellem blæk og toner.

Hvad skal man så vælge?

Der er faktisk ikke så stor forskel på, hvad der er bedst, når du skal vælge en printer til dine Instagram billeder. Det vigtigste er blot, at du vælger en printer af høj kvalitet, og at du vælger nogle printerpatroner eller noget lasertoner af højkvalitet, som kan give dine Instagram billeder den opmærksomhed, de fortjener. Selvom der i teorien ikke er den store forskel på blæk- eller tonerprintere, kan der argumenteres for, at en blækprinter (med det rigtige blæk) kan give nogle farveklare billeder. Modsat kan en printer på toner arbejde en smule hurtigere, da det foregår ved varme. Her er der heller ikke så stor chance for at blækket rammer forbi på papiret og ødelækker din printning. Dog er der ikke den store forskel på de to.